Frederikskaj_Omraade_01
Frederikskaj_Omraade_02
Frederikskaj_Omraade_03
Frederikskaj_Omraade_04
Frederikskaj_Omraade_05
Frederikskaj_Omraade_06
Frederikskaj_Omraade_07

Attraktiv havnebeliggenhed midt i storbyen

Frederikskaj 2 er indbegrebet af maritim metropol med en beliggenhed midt i Hovedstaden og lige ud til havnen. Nærmere ved vandet kan du næsten ikke bo. Samtidig er du tæt på alt det, der gør det fantastisk at være københavner.

Tæt på pulsen i bymidten

Alle storbyens muligheder er inden for kort rækkevidde, uanset om du har lyst til kultur, underholdning, shopping eller en aften i byen. En hurtig tur på cykel og du befinder dig i den absolutte bymidte. Du kan også vælge at gå hen til det trendy Vesterbro med Istedgade, Halmtorvet og Kødbyen, der byder på byens mest spændende cafeer og spisesteder.

De daglige indkøb kan gøres i et af de lokale supermarkeder – eller lige henne på Fisketorvet, der ligger et par minutters kørsel fra Frederikskaj 2.

Effektiv transport til arbejde

En nem vej til arbejde er en god start på dagen – og Frederikskaj 2 ligger optimalt, uanset om du skal ind til centrum eller ud af byen. F.eks. kommer du hurtigt på motorvejen, der fører direkte til Københavns Lufthavn, Malmø og ikke mindst resten af Danmark.

Der er busstoppested lige udenfor bebyggelsen, Sydhavn Station er i nærheden og der åbner desuden en ny Metrostation omtrent 100 meter fra Frederikskaj 2.

Afstande fra Frederikskaj

Buslinje 14 og 30 170 m 

Kommende Metrostation 100 m    

Motorvejsnettet 700 m

Sydhavn Station 1,1 km  

Tre daginstitutioner < 1,5 km

Tre folkeskoler < 1,5 km

Lokale supermarkeder < 1 km

Fisketorvet 2,7 km

Kødbyen 4,1 km

Strøget 4,8 km

Københavns Lufthavn 9,3 km

1
2
3
4
5
6
1

Frederikskaj 2

2

Sluseholmen

3

Teglholmen

4

Amager Fælled

5

Islands Brygge

6

Amager Strand