Lækre boliger med masser af plads til individualitet

Frederikskaj 2 er skabt til moderne bymennesker med udgangspunkt i den store individualitet, de repræsenterer. Nøgleordene for boligerne er mangfoldighed, fleksibilitet og frihed til at vælge.

Fleksible muligheder

Lejlighederne er på 3-5 værelser, og der er størrelser og typer, som passer perfekt til børnefamilien såvel som til parret, hvor børnene er flyttet hjemmefra. Men boligerne har desuden en indbygget fleksibilitet, der gør det muligt at til- eller fravælge vægge. F.eks. hvis man har brug for et ekstra værelse – eller hellere vil bruge pladsen til et stort fælles familieareal.

Lys og udsigt i fokus

Alle lejlighederne har dog det fælles, at de er gennemlyste med højt til loftet, og store vinduespartier lukker hele udsigten ind i rummene.

Interiør med personligt præg

I interiøret er der lagt vægt på holdbarhed, funktionalitet og ikke mindst et lækkert design, der udstråler en tidløs elegance. Stilen følger en overordnet ide om rene linjer og eksklusiv enkelhed, som du med få greb kan gøre helt unik.

I Frederikskaj 2 er der således indlagt valg- og tilkøbsmuligheder i materialepakken, så du personligt kan præge boligen og realisere din egen vision for hjemmet. Vælg bl.a. mellem:

  • Tre køkkendesigns, bordplader og vaske
  • Planke- eller parketgulve i eg eller ask