Scroll to top

Vicevært

Den 1. januar 2018 skiftede E/F Frederikskaj 2 vicevært. Det er nu DEAS som står for vores viceværts-ydelser, både vedr. bygningerne og terrænet, og det er primært John Juul Jørgensen som er tilknyttet som vicevært. Mange kender sikkert John sikkert fra området, da han har været vicevært for PFAs bygninger i nogen tid.

Hvornår skal viceværten kontaktes?

Akut skade:

Hvis der opstår akutte skader som f.eks. sprunget vandrør eller utæt varmeforsyning, eller andet som kan påvirke ejerforeningens fællesområder eller andre beboere, skal viceværten straks kontaktes.

Hvis viceværten ikke kan kontaktes, er det beboerens ansvar, at kontakte anden fagmand som kan afhjælpe problemet akut, og beboeren skal herefter kontakte bestyrelsen og administrator.

Navn på postkasse:

For at sikre at det ikke bliver et værre rod af diverse skrifttyper, størrelser og post-its, så har vi en aftale med viceværten om, at han skifter navneskilt/-label på postkasserne i tilfælde af navneændringer og indflytning.

Viceværten skal primært kontaktes via DEAS Service Center:

  • Telefon til Service Centeret: 70 30 23 30, mellem kl. 08.00-16.00 i hverdagene. Udenfor åbningstid stilles videre til BELFOR Skadesservice.
  • Email: fs@deas.dk (f.eks. via kontaktformularen til højre).

Viceværtens postkasse:

Hvis du har nøgler eller andet som skal gives til viceværten, så findes viceværtens postkasse ved nedgangen til varmecentralen, i mellem opgang 2N og 2P.