Scroll to top

Sikkerhedsdør til din lejlighed

Der blev i slutningen af 2017 holdt beboermøde i Fælleshuset med fremvisning af en sikkerhedsdør (hoveddør til lejlighed), og der var efterfølgende 14 lejligheder som lagde bestillinger. En sikkerhedsdør er og var for egen regning.

De bestilte sikkerhedsdøre er nu (marts 2018) blevet installeret. Det er dog stadig muligt individuelt at bestille en sikkerhedsdør, men formodentligt til en højere pris, da samme mængderabat nok ikke opnås – selvom I, ved at gå mindst to sammen, opnår rabat. Priserne kan ses fra linket til venstre. Bestyrelsen kan dog ikke garantere, at prisen ikke går op over tid.

Hvis du ønsker en sikkerhedsdør, så skal Dansk Dørsikring kontaktes på info@danskdorsikring.dk, med ejerforeningenfrederikskaj2@gmail.com i kopi.

Det er kun tilladt at installere den Daloc S43 sikkerhedsdør (i hvid) som Dansk Dørsikring tilbyder. Dette er for at holde stilen og udtrykket.

Sikkerhedsdørene leveres med nøglecylinder og medfølgende nøgler. Så hvis du fortsat vil bruge den nøgle som du har i dag (og som virker til gadedør og postkasse), så skal du regne med yderligere ca. kr. 700 til en ny låsecylinder. Denne kan bestilles efterfølgende.